Weboldalkészítés erőfeszítések nélkül

 

Ha szeretne egy weboldalt akár magán, akár kereskedelmi célra, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, vagy nem ért hozzá, akkor talán pont Önnek találtuk ki a weboldalkészítéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat.

Mit kínálunk? 

Teljes körű ügyintézést weboldalkészítés, grafikus munka, keresőoptimalizálás és szövegírás terén. Szinte minden terhet leveszünk a válláról azzal, hogy minden weboldallal és online marketinggel kapcsolatos feladatot megcsinálunk Önnek.


Hogyan működik ez?

Első körben természetesen egy konzultáció az, ami a legfontosabb, hiszen a megrendelőnek fel kell vázolnia az igényeit, elképzeléseit, hogy milyen legyen a weboldala, valamint hogyan működjön.  Mi az elképzelések alapján arra törekszünk, hogy az Ügyfél elvárásait teljesítve megvalósítsuk az előzetesen megbeszélteket.

Szövegírás és keresőoptimalizálás?

Igen, minden olyan feladatkört vállalunk, amely az honlap előre jutását hivatott segíteni. Releváns kulcsszavak alapján írt szövegekkel , meta leírásokkal, SEO-val segítünk a Google keresőrobotjainak az oldal értelmezésében, azonban a további optimalizálás érdekében a linképítés sem marad majd ki az elvégzett feladataink közül.

Milyen témában dolgozunk?

Keressen minket bármilyen témájú elképzelésével, lehet az építőipari vállalkozás, kozmetikai webáruház, baba bolt, stb. Mindenre nyitottak vagyunk, a lényeg az, hogy folyamatos kapcsolattartással haladjunk előre a weboldalkészítésben, ezzel elkerülve az esetleges félreértéseket.

Kinek ajánljuk?

Legfőképpen induló vállalkozásoknak, webáruházaknak, mivel szeretnénk segíteni őket a fejlődésben és a piaci előrelépésben. Az sem akadály, ha már rendelkezik online felülettel, hiszen segíthetünk annak fejlesztésében.

Mi az Ön kötelezettsége?

Természetesen, mint minden hivatalos szolgáltatás, úgy ez is szerződés megkötése után lép érvénybe. 

Kétféle lehetősége van. 

Induló költségek nélkül, kvázi sikerdíjas törlesztés, valamint a fix havi előre egyeztetett fizetés.

Ha a sikerdíjas szerződést választja, akkor a közös munkánk első fázisában semmit nem kell fizetnie. Mi vállaljuk azt, hogy elkészítjük az oldalt, online marketing szempontjából megdolgozzuk és Önnek csak akkor kell fizetnie, ha már a weboldal jövedelmező, tehát megfelelő mennyiségű kattintást produkál, vagy webáruházak esetén megrendeléseket. Ez egy nagyobb volumenű összeg, amit minden esetben előre, a szerződés megkötésekor fixálunk.

A fix havidíj úgy gondolom egyértelmű, de azért egy pár szót megérdemel. A szerződés megkötésekor megegyezünk egy havidíjban, amit minden hónapban rendezni kell attól függetlenül, hogy a kért weboldal jövedelmező e vagy sem.

A havidíj nyilván egy relatívan alacsony összeg és mindig fix, ezért előnye, hogy könnyebb vele kalkulálni.

Mindkét esetben a megrendelő elfogadja azt, hogy a térhely, a weboldal, a megírt szövegek a mi vállalkozásunk szellemi terméke és a megrendelő a haszonélvező. Ez nem egyenlő a tulajdoni joggal. Abban az esetben, ha a későbbiekben saját kézbe szeretné venni az oldal szerkesztését, ügyintézéseit, úgy lehetőség van arra, hogy egy megbeszélt összeg kifizetése után átruházzunk minden tulajdonjogot a megrendelőre.

Rendelj honlapot

MOST!

Gyorsan, egyszerűen, online