Weboldal készítésen töröd a fejed? Veszprémben laksz? Ez a cikk neked íródott!

Miért fontos napjainkban, egyre inkább, az hogy weboldala legyen az embernek?

Nagyon fontos az, hogy az ember el tudja juttatni a saját termékét, vagy a saját szolgáltatását másoknak. Készítettünk egy felmérést arról, hogy mi a legjobb marketing eszköz manapság. 

A telemarketinget, direkt marketinget és az online marketinget tettük egymással szembe és a mutatóink arra világítottak rá, hogy a direkt marketingnek leáldozott, hiszen senki sem szereti az ajtón kopogtató ügynököket, de még a telemarketing kényelmetlenül tukmálós szövegvilágára is az  emberekben eltörik valami elég hamar. Viszont az online marketinget képes az ember olyan szinten kedvezővé tenni a fogyasztói számára, hogy azok a fogyasztók érdekelté legyenek téve adott termék vagy szolgáltatás elérésében és ezáltal az oldal sokkal jobban fog működni. Ergó manapság a marketing  már nem arról szól, hogy mindenféle termékeket és szolgáltatásokat tukmálunk valakire, hanem sokkal inkább arról szól, hogy megnyerjük magunknak a vásárlókat.

Ez így igazságos nemde? 

Ha jó a marketinged, és van egy gyilkos terméked, akkor a fogyasztók és a későbbi ügyfelek figyelme a tiéd. Ennek ma egy nagyon fontos eszköze a weboldal. Ha szeretnél te is egy jó weboldalt készíteni, de nem tudod, hogyan kezd el, akkor ebben a cikkben elmondjuk neked, hogyan működik egy weboldal létrehozása. 

Első sorban szeretném leszögezni, hogy mi keretrendszereket alkalmazunk a weboldalak létrehozására. A keret rendszer nem más, mint egy szoftver, ami felépít neked egy weboldalt. Mi a WordPress-t használjuk. Erre első alkalommal vásárolni fogunk egy domaint és egy tárhelyet fogunk neked bérelni, ez a tárhely bérlés attól függően, hogy te mire szeretnéd használni a weboldalt lehet árban és méretben egy kicsit nagyobb és akár kisebb is. Mi javasoljuk neked az ezer megabájtos pakkot. 

Miután megvásároltuk ezt a  két elemet azután három nap múlva jóvá fogják írni a domainedet, amit természetesen te adsz meg, ez lehet .hu lehet .com lehet .ro lehet .org és az árak úgy fognak változni.

Ezután következik a csoda: feltelepítjük a keretrendszert erre a tárhelyre és elkezdjük építeni magát a weboldalt. Ez a legérzékenyebb szakasza a weboldal készítésének. Meg kell csinálni a grafikát, el kell készíteni a logót, készíteni kell egy teljes arculatot és miután ez megvan, rátérhetünk a kereső optimalizálásra. Minden tartalmat a lehető legoptimálisabbá kell tenni a kereső motorok számára, hogy azután az emberek hamar megtudjanak téged találni. 

A mi szolgáltatásunk Veszprémre koncentrálódik és azért Veszprémet választottuk, mert hatalmas potenciát látunk benne.

Hogy fog kinézni tehát a kereső optimalizálásod?

Tételezzük fel, hogy neked van egy hajvágó szalonod Veszprémbenen és szeretnél létre hozni neki egy weboldalt. Ebben az esetben a tartalmaidban ezek lesznek a felhasználható kulcsszavaid: Veszprém, hajvágás, hajvágó szalon Veszprém, Veszprém barber shop, barber Veszprém. Miután meg vannak ezek a kulcsszavak mi fel fogunk rá építeni csinos és jól megfogalmazott blog bejegyzéseket. Igen, jól hallottad a blog nagyon fontos ahhoz, hogy tudja terjeszteni a márkádat, és tudja terjeszteni azokat a fontos dolgokat amelyeket létre akarsz hozni a terméked illetve a szolgáltatásod hirdetésében. 

Fontosnak tartod például, hogy precíz és jó munkaerő vagy? Bele fogjuk írni a blogodba. Fontosnak tartod, hogy jók az áraid? Ragyogó ezt is bele fogjuk írni a blogodba.

Hogyan tudunk együttműködni?

Ha elkezdtük a weboldaladat szerkeszteni alapvetően nagyon egyszerűen, hiszen havi szinten összeülünk egyszer-kétszer és megbeszéljük azt, hogy milyen irányokat akarsz venni a weboldalad fejlesztése kapcsán mekkora forgalmat akarsz elérni abban a hónapban, a többit pedig bízd ránk. 

Mi helyetted fogunk elvégezni mindent, ám ha valami nem tetszik, akkor természetesen te is módosításokat tudsz végezni. Megfogjuk adni a belépési jelszavadat és te is nagyon könnyen nagyon egyszerűen tudod szerkeszteni a WordPress felületét. Azért választottuk a WordPress-t mert sokak számára elérhető és sokak számára egy nagyon könnyen kezelhető platform. Ha elkezded használni, rá fogsz jönni egy pillanat alatt, hogy nem is biztos, hogy szükséged van arra, hogy mások szerkesszék a weboldalad. Ez azonban a legtöbb esetben téves feltételezés. 

A legtöbb ember, aki úgy gondolja, hogy önkényesen elkezd szerkeszteni magának egy weboldalt hamar, rájön arra, hogy valamit rosszul csinált, valami nem működik, és nem tudja hozni azokat a számadatokat, amelyeket szeretne. Ezért vagyunk mi, hiszen azon kívül, hogy létre hozzuk neked a weboldaladat még fenn is tudjuk tartani, és ha minket választasz a telefonod folyamatosan csörögni fog, hiszen mindenki a te szolgáltatásodat vagy a te termékedet szeretné majd megvásárolni. 

Az ár függ:

  • A weboldal méretétől, témájától és megvalósításának lehetőségeitől.
  • Az elérni kívánt célközönség nagyságától.
  • A versenytől adott iparágon belül.
  • A konkurencia jelenlététől saját rendszerünkben.

(Jól hallottad, ugyanis abban az esetben, ha a te általad választott ágazatban mi már dolgozunk együtt ügyféllel, akkor nem tudjuk vállalni oldalad keresőoptimalizálását. Nem dolgozunk be a konkurenciának, aki ellen fel akarjuk húzni a weblapodat.)

Ugyanígy természetesen fel tudjuk ajánlani azt is, hogy ha cégünknél első vagy adott ágazaton belül, akkor teljes körű SEO szolgáltatást vállalunk annak garantálására, hogy oldalad sikeres legyen a jövőben. (A Google kereső első oldalán helyezkedik el.) Mindezt úgy, hogy nem várjuk el tőled, hogy havi szinten fizess, csupán abban az esetben, egy összegben, ha sikerre vittük a projektedet. Ha a későbbiekben is szeretnéd megtartani első helyed, természetesen beszélhetünk arról, hogy havidíjas opcióra válts.

Fordulj hozzánk bizalommal, és álmaid weboldalát készítjük el neked!

Ha felkeltettük érdeklődésedet és Veszprém közelében vagy Veszprémben laksz, akkor válasz minket!

Rendelj honlapot

MOST!

Gyorsan, egyszerűen, online