A legnagyobb probléma a kis és középvállalkozásokkal szerte az országban, amely alapvetően egy-egy kis- vagy nagyvárosra koncentrálódik az, hogy túlságosan nagy a helyi konkurencia és nem feltétlenül fogják tudni, megtalálni a saját üzleti hangvételüket. Azok, akiknek  még mindig nincsen egy üzleti weboldala azt mondhatjuk hogy lassan, már labdába sem rúghatnak. 

De hol van elásva a kutya?

Alapvetően a lényeg a lényegben, hogy sokan azt sem tudják, hogyan kell egy ilyen weboldalt elkészíteni, vagy ha elkészítenek valamilyen jellegű weboldalt azt biztos, hogy valami ingyenes  weboldal készítő szolgáltatással fogják megtenni és ez a szolgáltatás ez nem mindig hozza azokat a számokat, amelyeket szeretnének elérni. Ennek több oka is van.

A legnyomósabb ok tulajdon képen nem más, mint hogy azok a domain címek, amelyeket ezek a weboldalak kódolnak a legtöbb esetben egy aldomaint tartalmaznak ahoz az adott szolgáltatóhoz ahol elkészítették az oldalt. Ez nem túl profi húzás.

A második az, hogy a testre szabhatósága ezeknek az oldalaknak nem kimondottan sokrétű. A legtöbb alkalommal, még hogy ha sikerül is egy szép weboldalt készíteni, a testreszabhatóság limitációi miatt olyan nem túl egyedi sablonokat tartalmaz, amely alapján sajnos azt kell mondani, hogy egy tizenkettő egy tucattá válik. 

Ezt a cikket az debrecenieknek írjuk. Ha te Debrecenben vállalkozol és nincs még weboldalad vagy van weboldalad, de nem hozza a megfelelő szintű megtekintéseket és szeretnéd azt, hogy a te vállalkozásod legyen az egyedüli és egyetlen a Googleben, te legyél az, aki az első helyre rangsorolódik a keresőkben, akkor ez a cikk neked íródott.

Miért pont Debrecent választottuk?

Nem másért, mint hogy Debrecen egy nagyváros, de mégsem a legnagyobb. Megyeszékhely révén ideális azok számára, akik egy nagyobb célközönséget szeretnének vállalkozásukkal elérni, de szeretnének ragaszkodni a vállalkozás helyi jellegéhez.

Mi magunk, egy olyan vállalkozást akartunk indítani, ami az ország számos pontján az ország számos városában működőképes lehet és meg tudjuk mutatni azt, hogy a weboldal készítés kapcsán egyáltalán nem egy helyhez kötött dologról van szó, viszont egy helyi vállalkozásnak is nagyon nagy sikereket tudunk hozni azáltal, hogy elkezdjük felépíteni a weboldalát és annak online marketingjét.

Hogy mit is jelent ez pontosan? 

Készíteni fogunk neked egy weboldalt egy olyan keretrendszerrel, amely nagyon egyszerűen használható, mint például a WordPress és te is bármikor módosíthatod. A legtöbb weboldal készítő ott rontja el, hogy készítenek ugyan weboldalakat, de a kezelését csak is a saját részükre teszik elérhetővé és senki más nem tud hozzányúlni. Ebben az esetben sokszor több százezer forintot is elkérnek sokszor havi szinten is az ügyfelektől, fenntartási és kezelési költségek formájában. A tartalom ezáltal azonban lassabban frissül, és sokszor egyáltalán nem úgy megy ki a nyilvánosság elé, ahogy azt a megrendelő elvárja. Az ügyfelek pedig egyáltalán nem elégedettek, hiszen miért is lennének elégedettek, mikor legombolnak róluk havonta több százezreket és azok a számok, amiket ők szeretnének nem jönnek. 

Mi viszont mindezekkel szemben ellenőrizhetővé tesszük az összes folyamatot, megadjuk a belépési jelszót a felhasználóneveddel és úgy tudod módosítani a weblapot, ahogy szeretnéd. Abban az esetben, ha elakadsz valahol, akkor kérheted a segítségünket és ezért havonta még csak százezer forintot sem kérünk tőled. 

Hogy hol van a trükk? 

Természetesen a weboldal elkészítésének van egy egyszeri díja, ami magára az elkészítésre korlátozódik, amit munkadíjként fogunk felszámolni, de ettől függetlenül te leszel a kizárólagos tulajdonosa és a fejlesztéseket, a módosításokat azt csak is akkor fogjuk eszközölni ha te jóváhagyod, illetve minden hónapban biztosítunk egy ingyenes konzultációt arra az esetre, hogy ha úgy gondolnád, hogy valami nem megfelelő, ezen felül természetesen elérhetők vagyunk telefonon vagy e-mailben.

A weboldal készítés a következő munkamenetekben történik:

Te elmondod, hogy milyen weboldalt szeretnél, milyen vállalkozásod van, mire mi elkészítünk hozzá egy árajánlatot. Ezután elkezdődnek a tárgyalások. Elmondod nekünk, hogy nézzen ki ez a weboldal elmondod nekünk, hogy milyen grafikai elképzelésed van milyen gombokat milyen menüket képzeltél el mi pedig ezt a saját véleményünkkel és a saját szakmai elképzelésünkkel kiegészítve fogjuk magasabb szintre emelni. 

Abban az esetben hogy ha bele egyezel és természetesen illeszkedik az elképzeléseidbe az általunk megadott ötlet, akkor onnantól kezdve kezdődhet az effektív közös munka. A keret rendszernek azért a WordPress-t választottuk, mert ez a weboldal készítő szolgáltatás nagyon egyszerű és mindenki számára áttekinthető. Ebben fog készülni a weboldalad.

Miután elkészítettük a weboldalt mi vállaljuk a weboldal SEO-ját (kereső optimalizálását) is és ezen kívül tudjuk vállalni még azt is, hogy szöveget, illetve blogot írunk a weboldaladnak. Természetesen az általad megadott kulcsszavakra, viszont ha elégtelen lenne a kulcsszavak mennyisége, akkor mi is keresni fogunk kulcsszavakat egy kulcsszó kutató eszköz használatával. 

Miután elkészült a weboldal és hozza azokat a számokat, amelyeket elvársz a döntésed nem kevesebb, minthogy elhatározd szeretnél-e velünk dolgozni a jövőben, avagy sem. A weboldalad készen áll a használatra és bomba módon fog működni. Nincs más dolgod, mint fogadni a felkereséseket és a folyamatos telefonhívásokat. A konkurencia meg aggódjon miattad!

Hogyan kell ezért a szolgáltatásért fizetni?

Egy sikerdíjas kifizetés történik a szerződés lejártakor abban az esetben, ha úgy érzed nem vagy elég magabiztos a weboldalad keresésére. A szerződés egy adott SEO helyezésre vonatkozik, melyet egyszer kell elérnünk. Ekkor a céged már jelentékeny profitot termel a weboldaladból, melyből sikerdíjat számolunk fel.

Természetesen választhatod a havidíjas opciót is. A havidíjas opció kisebb havi költség keretre van bontva, mint a siker díjas opció, amely egy összegben fizetendő és benne van a weboldal létesítésének, fenntartásának és a meghatározott elérési adatok emulálásának összköltsége. Egy havidíjas weblap gondozás, a létrehozáson kívül havi húsz-harminc ezer forint költséggel jár és magában foglalja a mindenkori SEO-t, segítséget a tartalomgondozásban és folyamatos frissítéseket.

Ha neked is felkeltettük érdeklődésedet és szeretnél debreceni székhelyű vállalkozásodnak egy üzleti weboldalt fejleszteni, akkor ne habozz, keress fel minket bátran, és légy te a legjobb a saját versenypályádon, Debrecenben!

Rendelj honlapot

MOST!

Gyorsan, egyszerűen, online